D I Y - K Ä S I T Y Ö T - I D E A T - S I S U S T A M I N E N - R E M O N T O I N T I - O N N I S T U M I N E N - T U U N A U S

2. helmikuuta 2011

Kerällinen Kidettä

Mitä saa aikaiseksi kerällisestä Novitan Kidettä?

Järjettömän innon saada työ valmiiksi.


Aloin sitten pinkistä langasta neulomaan tytölle pitkähihaista boleroa, tai katotaan nyt tuleeko tästä hihaton bolero. Ostin uuden Novitan kevätlehden ja siinä oli tosi nätti malli, tosin aikuisten koossa. Yritän siis pienentää sitä noin 8-vuotiaalle sopivaksi..


Lanka on ihanaa ja mukavan näköistäkin kun välillä on noita paljetteja mukana.

Ja näin paljon saa aikaa kerällisellä.


Laitoin sitten itselleni haastetta ja neulon ohjeesta, mallista, jossa on langankiertoja, yhteen neulomista ja kaikkea muuta kuin ainaoikein.
Sanotaanko että ensimmäiset 3 mallikierrosta piti luntata ohjeesta, sitten alkoi sujumaan.
Tuossa ylhäällä on siis boleron takakappale. Tai ei tämä oikein bolerokaan ole, koska tästä ei tule sellaista lyhyttä mallia, kuten itse ainakin miellän bolerot.
Mutta huomatkaa olen tehnyt jopa levennyksiä ja kavennuksia ja kohta saa varmaan päätellä hihansuun silmukat.


Mutta mikäs yllä on pielessä?
Siniset salmiakit (laitoin tuollaiset kun ei tuosta muuten erota missä niitä reikiä on) kuvaa näitä neuleeseen syntyviä reikiä ja muutamassa kohdassa on yksi rei'istä hieman syrjässä oikeaan malliin verrattuna. En alkanut purkamaan, koska pieleen neulotut reiät sijaitsee aivan neuleen alareunassa ja samalla takakappaleen reunassa, ettei sitä kukaan erota. 

Ajattelin vaan kertoa teille, ettei aina olla täydellisiä..

[ Vasemmalla on siis se väärin neulottu ja oikealla oikea :) ]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei. Kiva kun jätät käynnistäsi viestin.