D I Y - K Ä S I T Y Ö T - I D E A T - S I S U S T A M I N E N - R E M O N T O I N T I - O N N I S T U M I N E N - T U U N A U S

10. lokakuuta 2012

Pullippien koti

Tytöllä on tällä hetkellä kaksi Pullip-nukkea.
Näille kovasti toivottiin omaa kotia. Ensin nukkejen huoneet sijaitsi lasiovellisessa kaapissa kahdella hyllyllä, mutta ei siinä oikein ollut tilaa leikkiä. Joten mies nikkaroi tämmösen todella hienon ;) kaksikerroksisen kodin jätelaudasta. Minä sitten maalasin sen jämämaalilla vaalean harmaaksi. Yksi sisäseinä on spreymaalattu punaiseksi ja talossa on vain yksi ikkuna.
 

 
Sisustuksen on tehnyt meidän 9-vuotias tyttö ihan itse.
Ylhäällä on molempien nukkejen makkarit, olhaalla vielä vähän keskeneräiset olkkari ja keittiö. Huonekaluista on vähän puutetta. Nuket kun ovat vähän barbeja isompia, eikä tyttö oikein tykkää kun monessa niissä lukee "Barbie".
 


 

Tässäpä yksi nukeista. Toinen odottaa uutta kasvomeikkiä vielä ja uutta peruukkia päähänsä.
Nämä kuvat on tytön ottamia. Nukkejahan saa aseteltua erilaisiin asentoihin, koska niillä on pallonivelet (ns. BJD = Ball Jointed Doll). Harrastuksena on siis nukkien kuvaaminen.
 
Minä tein Pullipille kännykän. Pahvista leikkasin palasen ja tulostin sopivan kokoiset etu- ja takakannet, jotka teippasin kiinni pahviin. Mikäs muu kuin iPhone :)
 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei. Kiva kun jätät käynnistäsi viestin.