D I Y - K Ä S I T Y Ö T - I D E A T - S I S U S T A M I N E N - R E M O N T O I N T I - O N N I S T U M I N E N - T U U N A U S

5. marraskuuta 2010

Käsineet kalvosimella

Hiljaiseloa virkkausrintamalla?

Ei, vaan olen tekemässä itselleni jonkinlaista hartiahuivia, shaalia, mutta siihen tarvitaan about 50 kukkapalaa ja 20 puolikasta kukkaa, joten niiden tekeminen on ollut aikaa vievää. Nyt ollaan loppusuoralla, taitaa uupua vajaa 10 kukkaa ja nuo puolikkaat. Jännittää vaan miten sen kokoan, kun lanka on sellaista missä sävy vaihtuu. Että mihin kulmaan laitan tummimmat kukat jne..

Mutta erittäin nopeasti valmistui Dropsin Alaska-langasta itselleni lapaset. Nämä ovat hieman kesken vielä kun niihin pitää ostaa puiset napit (4 kpl) vielä. Tekotapakin oli hieman eri kuin millä aiemmin olen tehnyt. Eli tässä tehtiin ranteen kalvosinosa ensin. Ranteen kalvosimen "raidat" sai kun otti virkatessa aina koukulle ed. rivin silmukan takalangan.


Yllä kuvassa ollaan jo peukalon kohdalla.


Ja lapanen ilman peukaloa. Peukalo tehtiin viimeisenä.Yllä näkyy kaksi reikää joihin tulee siis kaksi puunappia. Nämä sijoittuu lapasessa ranteen ulkoreunaan.
Yllä näkyy lapanen ilman nappeja :)

Ohje: täältä
Lanka: Drops Alaska
Koukku: 4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei. Kiva kun jätät käynnistäsi viestin.