D I Y - K Ä S I T Y Ö T - I D E A T - S I S U S T A M I N E N - R E M O N T O I N T I - O N N I S T U M I N E N - T U U N A U S

26. syyskuuta 2010

Muisteluita 90-luvulta, osa 1

Uuden blogini taustakuvana on joskus teiniaikoina virkkaamalla tehty paita. Jotensakin tykkään tämän paidan väreistä, vaikka itse paita ei niin kauheasti ole vartaloa mairitteleva. Se on tehty neliön mallisista "Kukka"-paloista, joten muotoa paitaan en juuri saanut. Se on laatikko.


Kuten näkyy.Opin virkkaamaan joskus yläasteen ja lukion aikana. En muista tarkkaan. Äidin äiti minua opetti ja tietysti itse tekemällä oppii myös. Silloin intoa riitti vaatteidenkin tekoon. Virkatut vaatteet oli silloin muotia, 90-luvun alkupuolella. Nyt ne on taas tulossa ja ovat jo tulleetkin muotiin.Mallia en enää muista mistä olen tämän ottanut. Minulla oli pikkuisia vihkoja joihin olen itse kirjoittanut virkkausohjeita. Ne on vieläkin tallella, pitäisi varmaan niitäkin vähän plarailla. Netin ihmeaikaan ei tule juuri tuota tehtyä. Netistä löytyy aivan julmettu määrä kaikenlaisia neulomis-virkkaus-koukkuamis-ristipistomus-ompelus-blogeja, joissa on kiva surffailla. Ja erityisesti itseäni kun kiinnostaa virkkaus, niin TYKKÄÄN kun sivuilla käytetään tunnisteita, niistä löytää helposti juuri ne itseä kiinnostavat jutut :)
Minullakin tunnisteet on tuossa sivussa, jotka pikkuhiljaa sitten täyttyy.Virkkausmallia näkee näistä kuvista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei. Kiva kun jätät käynnistäsi viestin.