D I Y - K Ä S I T Y Ö T - I D E A T - S I S U S T A M I N E N - R E M O N T O I N T I - O N N I S T U M I N E N - T U U N A U S

27. tammikuuta 2011

Vihreä päähine

Okei. Kännykkäpussi ei onnistunut.
Se ei kutistunut juuri mitenkään.
Liekö sitten niin että virkkauksella huovuttaminen ei onnistu vai johtuuko langasta (Novitan Päkä Huopanen). Laukut kun olen neulonut Novitan Huopasella ja sillä ne ovat huopuneet ihan ok.


Purkasin sitten eilen illalla aikaisemmin tekemäni pipon, kun en siitä sitten tykännytkään ja aloin virkkaamaan klo 20 maissa uutta pipoa.. ja puolelta öin se oli valmis :)

Tästä tykkään :)


Tein kiinteäsilmukka-kierrosten väliin pylväskierroksia ja välillä otin koukulle vaan takareunan langan, joten sai tuon kohoraidan näkyviin.


Lanka on nopeasti virkkautuvaa ihanan väristä Dropsin Nepalia, jota ostin syksyllä Kauhajoelta Tapion lankakaupasta. Vielä on muuten tekemättä noista ko. langoista, kun ei oikein keksi mitä tekisi.


Pipon reunaan tein pikkuisen kukkasen ja kukan keskelle ompelin kiinni tytön koristetimantin.


Tätä vihreän väriä löytyy minun ruskeasta talvitakista tehostevärinä.Onko tää nyt sitten baskeri, mutta ainakin eka tämän vuoden pipo.

3 kommenttia:

 1. Kaunis pipo:)
  Voi kun osaisin virkata!! Tuollaisia kukkasia löytyisi meiltä varmaan joka paikasta jos osaisin niitä tehdä;)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)

  Voisin vastata että voikun osaisin kunnolla neuloa, meiltähän saattaisi löytyä vaikka mitä palmikkojuttua ja muuta, ehkä pitäisi vaan opetella muutakin kuin ainaoikein :)

  VastaaPoista
 3. Hei,
  baskeri on kivan näköinen joten aikas taitava olet !
  Ps. meidän neiti on tykänny kovasti joululahjamyssystään.

  VastaaPoista

Hei. Kiva kun jätät käynnistäsi viestin.