D I Y - K Ä S I T Y Ö T - I D E A T - S I S U S T A M I N E N - R E M O N T O I N T I - O N N I S T U M I N E N - T U U N A U S

9. toukokuuta 2013

Pojan huoneen uusi järjestys

Sisustettiin kalustein pojan huone uudestaan. Pintaremonttia ei tällä kertaa tehty.

E n n e n :


J ä l k e e n :

(kaapit on Ikean Stuva-järjestelmää)
Kaappeja hankitaan vielä yksi lisää nurkkaan, jossa nyt on leikkipöytä.


E n n e n :

Ihania Ikea-kalusteita. Nurkassa oleva korkea vaatekaappi myytiin pois, kuten myös oikealla näkyvät Trofast-kalusteet. Ikkunan alla oleva tv-taso on siirtynyt tytön huoneeseen.


J ä l k e e n :

Samaista Ikean Stuva-järjestelmää työpöydän alla. Työtaso on siskon vanha, oli tosi piirrelty. Niittasin sen pintaan kiinni mustan vahakankaan. Tuoli on kirppikseltä ja spreimaalattu mustaksi.


E n n e n :

Ikean kaapit siirtyivät toiselle seinustalle. Laatikosto siirtyi työpöydän luokse, toisen samanlaisen viereen. Hyllykkö jäi paikoilleen, tosin laskettiin lattiatasolle..


J ä l k e e n :

Ostettiin 60 eurolla tämä Unipuun pikkuparvi. Se oli vähän kulunut ja maali lohkeillut. Joten pohjamaalasin sen osat Helmi-pohjamaalilla ja pintaan vetelin pariin kertaan Sadolinin kiiltävän huonekalumaalin, sävytettynä paperin valkoiseksi. Muutaman osasen maalasin mustalla Helmi-maalilla (mikä oli valmis tuote).Portaat on myös, mutta niiden kiinnittäminen on vähän kesken. Portaat on myös maalattu mustaksi. Nyt portaiden virkaa tekee kätevä Ikean porrasjakkara.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei. Kiva kun jätät käynnistäsi viestin.