D I Y - K Ä S I T Y Ö T - I D E A T - S I S U S T A M I N E N - R E M O N T O I N T I - O N N I S T U M I N E N - T U U N A U S

25. lokakuuta 2015

Taulut järjestykseen

Alkoi tympiä meidän takkahuoneen kivikova seinä. No kiveähän se on ja erityisen kovaa sellaista. Muutamaan otteeseen on takkahuone jo muuttunut ja keltaisella seinällä on ollut epämääräisesti tauluja, siten kun taulukoukut nyt seinään olen saanut kiinnitettyä. Sitten kekkasin kirppikseltä ostamani Marimekon raitakankaan palasen, että se olisi just passeli huoneeseen.

Muistin että puutarhassa on etsinyt paikkaansa vanerilevyn palanen, jonka pyysin miehen viemään autotalliin kuivumaan ja tänään sitten sahattiin sitä hieman kapeammaksi ja päällystin sen ronskisti raitakankaalla vaan nitomalla voimanitojalla nurjalle puolen.Mies haki taustalle taulukoukut jotka ruuvattiin kiinni ja porakoneella se jyrsi hieman tilaa ruuville ja porasi ruuveille seinään paikat. Minä mittailin ja pähkäilin että ruuvit osuu oikeille paikoille.

Ja osuihan ne.
Lattialle sommittelin sopivaa asetelmaa. Hyvä puolihan tässä on että asetelmaa voi muuttaa silloin kun tekee mieli. Kuvassa nyt olevat kuvat osittain vaihtuivat valmiissa asetelmassa.Raitakankainen tausta sopii aika hyvin, kun päätyseinän olen maalannut raidoille jo aikaisemmin.
Tauluasetelmaan pääsi Muumi-kuvia sekä Lotta Vuorman kivoja kortteja kehyksiin.Ai että vähän huutaa uuttaa lattiaa tämä(kin) tila..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei. Kiva kun jätät käynnistäsi viestin.