D I Y - K Ä S I T Y Ö T - I D E A T - S I S U S T A M I N E N - R E M O N T O I N T I - O N N I S T U M I N E N - T U U N A U S

21. maaliskuuta 2017

#muitaihaniakaulahuivi

Osallistuin taas Muitaihania-bloggaajan Tiinan yhteisneulomukseen.
Tein muitaihania-kaulahuivin. Ihan vaan taas langanlopuista, tai oli näitä värejä parit kerät, mutta tavallaan langanlopuiksi voisi kutsua, kun ei näistä mitään järin suurta olisi saanut aikaiseksi.


Yhdessä neulominen on kivaa, välillä saa postailla kuvia omasta työstään sosiaaliseen mediaan. hästäg muitaihaniakaulahuivi löytyy varmasti monta kaunista huivia esim. Instagramista.


Mutta lankojen päättelystä en tykkää. Onneksi nämä langat ei jää näkyviin kuten sukissa, kun huivista tehtiin putkimainen. Kiva vinkki oli: "Päättele langoista suurin osa, mutta jätä vaikka tasaisesti viiteen kohtaan huivia langat päättelemättä ja sujauta langanpäät huivin läpi oikealle puolelle. Pääteltyäsi nurjan puolen langat, käännä huivi takaisin oikein päin. Itse, omassa huivissani halusin hieman jotain tukiompelia pitämään huivin varmasti littanana, ettei se vaan käytössä muutu putkimaiseksi. Eli nuo oikealle puolelle sujautetut langanpäät päätellään oikealta puolelta niin (suosittelen pitkää päättelyneulaa!), että neulaa huljautellaan huivin sisällä sillä tavalla, että lanka tarttuu huivin molemman puolen langanjuoksuihin." 


Huivista tuli oikein kiva. Väreinä on sammaleen vihreä, harmaa, musta, valkoinen ja pinkki.
Tein huiviin kyllä loppuun aika paljon lisäkierroksia koska ohjeen mukaisesti oma huivini olisi jäänyt kovin lyhyeksi, joten tein muutamat mallikuviot lisää. Hieman vaatii itseltäni totuttelua käyttää tällaista takin päälle laitettavaa huivia, kun on tottunut että iholla pitää olla aina jokin huivi, muuten kurkkukipu iskee ihan varmasti. Joten vielä huivi on ollut hyllyn koristeena. Saa nähdä päätyykö meillä käyttöön, vai yritänkö kaupata jollekin :)Huivi on hauska kun toisessa päässä on hapsut ja toisessa tupsu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei. Kiva kun jätät käynnistäsi viestin.