D I Y - K Ä S I T Y Ö T - I D E A T - S I S U S T A M I N E N - R E M O N T O I N T I - O N N I S T U M I N E N - T U U N A U S

13. maaliskuuta 2013

Afrikankukka-torkkupeitto

Vihdoin ja viimein tämä ikuisuusprojekti on valmis. Tai oikeestaan loppui lanka.
Alunperin aloin sekunvaan virkkaamaan näitä afrikankukkia. Lankana oli halpislankaa purppurana ja sinisenä sekä Novitan pinkkiä kide-lankaa. Kide-langan sain kun purin tytölle tekemäni liivin, jota ei sitten tullutkaan pidettyä. Ehkä väri vaan oli vähän liikaa esimurkulle..
Ennen joulua tämän aloitin ja ajattelin että teen sen joululahjaksi jollekin. Joo-joo, ei kyllä mulla vaan innosta tehdä kovin kauan samaa työtä, joten kyllästyihän tämän virkkaamiseen ja olen sitten virkkaillut aina silloin tällöin.

  
Afrikankukan virkkausohje löytyy täältä.


Toisesta reunasta tuli aaltoileva, toisesta tein suoran. Tein puolikkaita kukkia täyttämään koloset.
Reunaan tein pylväs- ja puolipylväs reunuksen ja uloimman kehän reunustin pinkillä piilosilmukoin.Saa nähä mihin tämä lopuksi päätyy, koska meidän väritystä se ei oikein edusta..

4 kommenttia:

 1. Ihana, mä haluun kanssa! Ja miten ihana toi virkattu peitto tossa sohvan istuinosassa, vois tehdä meidäkin sohvan uudeksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Sohva onkin vanha ja ruma, joten piti sitä vähän söpöstää, että olisi vielä hetken käyttökelpoinen. Osuu vaan nyt tuo sauma silmään. Pitää sitä vielä vähän ojennella paikoilleen.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ihana että joku tykkää. Mun väri ei tod. ole pinkki/vaalianpunainen ;)

   Poista

Hei. Kiva kun jätät käynnistäsi viestin.